VEEL GESTELDE VRAGEN

Contact

Onze tarieven

De vijf meest gestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden bij het lid worden van de schermclub?
Goed om te weten is dat je automatisch lid zult worden van de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond. Dit zodat je verzekert bent tegen eventuele ongevallen. Ben je lid van een andere schermclub en vanuit die schermclub lid van de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond, dan zal de schermclub jou niet aanmelden als lid.

Dien ik eigen schermmaterialen aanschaffen?
Schermmaterialen zijn relatief duur. De schermmaterialen bestaan uit waardevolle materialen en heeft een erg lange levensduur. Het is niet nodig zelf schermmaterialen aan te schaffen. De benodigde materialen kunnen ook gehuurd worden van de schermclub. Kijk hier wat de actuele tarieven zijn. Uiteraard is het wel mogelijk zelf schermmaterialen aan te schaffen. Neem voor meer informatie contact op met de schermtrainer.

Zit ik direct vast aan een jaar lidmaatschap?
De lidmaatschappen van de schermclub zijn per kwartaal opzegbaar, ook in het eerste jaar van het lidmaatschap. Wel dient u rekening te houden met het opzeggen van het lidmaatschap, maximaal 1 maand voorafgaande aan het nieuwe kwartaal. Het bondslidmaatschap is echter wel per jaar en niet voortijdig opzegbaar.

Krijgt een tweede gezinslid korting op een lidmaatschap?
De schermclub biedt geen kortingen aan voor een tweede gezinslid. De aandacht van de trainer is er voor alle leden. Wanneer een lid van de schermclub een nieuw lid aanbrengt aan de schermclub, dan ontvangt het huidige lid een korting van €15 op het eerste volgende kwartaal. Brengt het huidige lid twee nieuwe leden aan, dan ontvangt hij of zij €30 korting op het eerst volgende kwartaal.

Zijn er naast schermtrainingen ook wedstrijden waar aan deelgenomen kan worden?
Naast reguliere schermtrainingen kunnen leden van de schermclub ook deelnemen aan schermwedstrijden. Jaarlijks worden er tientallen schermwedstrijden in Nederland georganiseerd. De schermclub is actief op diverse schermwedstrijden in het binnen- en buitenland. Voor de jeugd is er een wedstrijdgroep om de deelnemers optimaal te kunnen voorbereiden op schermwedstrijden. Voor volwassenen is er ook de mogelijkheid tot het volgen van privé trainingen voor een optimale voorbereiding.