TRAINERS

Onze vestigingen

Vacatures

RYAN OOSTHOF

Tijdens de opleiding Aventus Sport en Bewegen in Apeldoorn heeft Ryan stage gelopen bij verschillende schermclubs in de omgeving. De combinatie van schermen in het Nederlandse Jeugd Team op Papendal en het geven van schermtrainingen brachten het idee naar voren een eigen schermclub te starten.

Schermcarrière
Op een jonge leeftijd werd er begonnen met schermen. Bij diverse schermclubs werd meerdere malen per week getraind. Op een gegeven moment werd Ryan uitgenodigd door de Bondscoach om zich te voegen bij het Nederlandse Jeugd Team trainend op Papendal. Tijdens deze periode is er deelgenomen aan diverse Nederlandse Kampioenschappen, Wereldbekerwedstrijden voor junioren en U23 toernooien door heel Europa. In 2015 werd de schermcarrière afgesloten met een mooie 3e plaats op het Lotto NK senioren.

Sportspecifieke opleiding
Tijdens de opleiding Sport en Bewegen werden onder andere de volgende specialisaties gevolgd: Fitness Instructeur, Conditietrainer en Sportmassage. Verschillende aspecten van het menselijk lichaam kwamen aan bod tijdens de opleiding. Tijdens de specialisatie als conditie trainer werd geleerd welke belasting de schermer kan dragen om te komen tot een topprestatie.

Schermspecifieke opleiding
In 2010 is er deelgenomen aan de opleiding tot schermleraar bij de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond.
In 2011 is er deelgenomen aan de opleiding tot Maître bij de Internationale Schermbond, de FIE. Als jongste deelnemer werd het diploma in ontvangst genomen na een mooie opleiding in Boedapest (Hongarije). Naast de opleiding tot Maître is Ryan ook in het bezit van een scheidsrechters diploma.

COLLIN OOSTHOF

Ook Collin heeft affiniteit met het verzorgen van sporttrainingen, zo is Collin een oud ALO student en naast schermtrainer ook Mastertrainer bij Enforce, High-End Training & Coaching. De werkzaamheden van Collin binnen de schermclub zijn onder andere het verzorgen van reguliere schermtrainingen en verzorgt hij tevens schermclinics voor bedrijven.

Schermcarrière
Collin is tevens op een jonge leeftijd begonnen met schermen. Bij diverse schermclubs werd meerdere malen per week getraind. Op een gegeven moment werd Collin uitgenodigd door de Bondscoach om zich te voegen bij het Nederlandse Team trainend op Papendal. Tijdens deze periode is er deelgenomen aan diverse Nederlandse Kampioenschappen, Wereldbekerwedstrijden voor senioren en U23 toernooien door heel Europa. Collin heeft jaren lang in de top 3 op de Nederlandse ranglijst gestaan.

Sportspecifieke opleiding
Collin heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn ALO opleiding, de leraaropleiding Lichamelijke Opvoeding in het lesgeven aan diverse doelgroepen. Daarnaast is Collin ook fitness instructeur en brengt een grote ervaring mee tijdens het verzorgen van de schermtrainingen door zijn topsportachtergrond.

Ondernemer
Collin is ook eigenaar en Mastertrainer bij Enforce Harderwijk en zet met high-end programma’s verschillende fysieke workouts neer, verzorgt krachtige coaching en slimme voeding om klanten te begeleiden het beste uit zichzelf te halen. Meer informatie over Enforce bekijkt u hier: www.enforce.nl.

WESSEL KEIJZER

Na het afronden van een mooie stage bij de schermclub heeft Wessel zich ontplooid als een van de vaste krachten binnen de schermclub. Naast het verzorgen van de schermtrainingen in onze vestiging in Putten zet Wessel zich ook in voor de promotie van deze vestiging en van de vestiging in Harderwijk. Met veel enthousiasme en pro-actieve houding wordt de jeugd uit de omgeving gestimuleerd.

Sportspecifieke opleiding
Op dit moment studeert Wessel aan Landstede Sport en Bewegen in Zwolle met een specialisatie richting de fitness wat goed gebruikt wordt tijdens de schermtrainingen. Tijdens de specialisatie wordt de kennis uitgebreid van het menselijk lichaam, net als de kennis over de trainingskundige fundering.

Schermspecifieke opleiding
Tijdens de stage bij de schermclub heeft Wessel grote stappen gemaakt in de opleiding tot schermleraar. Wessel heeft zich specifiek gespecialiseerd in het verzorgen van privé trainingen om de fijne kneepjes aan de schermers aan te leren.