TRAINERS

Onze vestigingen

Vacatures

COLLIN OOSTHOF

Collin heeft affiniteit met het verzorgen van sporttrainingen, zo is Collin een oud ALO student en naast schermtrainer ook personal trainer bij Fitgeheim. De werkzaamheden van Collin binnen de schermclub zijn onder andere het verzorgen van reguliere schermtrainingen en verzorgt hij tevens schermclinics voor bedrijven.

Schermcarrière
Collin is tevens op een jonge leeftijd begonnen met schermen. Bij diverse schermclubs werd meerdere malen per week getraind. Op een gegeven moment werd Collin uitgenodigd door de Bondscoach om zich te voegen bij het Nederlandse Team trainend op Papendal. Tijdens deze periode is er deelgenomen aan diverse Nederlandse Kampioenschappen, Wereldbekerwedstrijden voor senioren en U23 toernooien door heel Europa. Collin heeft jaren lang in de top 3 op de Nederlandse ranglijst gestaan.

Sportspecifieke opleiding
Collin heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn ALO opleiding, de leraaropleiding Lichamelijke Opvoeding in het lesgeven aan diverse doelgroepen. Daarnaast is Collin ook fitness instructeur en brengt een grote ervaring mee tijdens het verzorgen van de schermtrainingen door zijn topsportachtergrond.

Ondernemer
Collin is ook eigenaar en trainer bij Fitgeheim en zet met high-end programma’s verschillende fysieke workouts neer, verzorgt krachtige coaching en slimme voeding om klanten te begeleiden het beste uit zichzelf te halen. Meer informatie over Fitgeheim bekijkt u hier.