SCHERMCLINICS

Sponsoring

Cursus schermen

Naast het verzorgen van schermtrainingen worden er jaarlijks tientallen schermclinics aangeboden aan bedrijven, scholen en feesten. Met veel aandacht zijn de verschillende programma's opgezet.
Schermclinics voor bedrijven

De schermclub beschikt over een groot aantal schermmaterialen om te kunnen voorzien in de schermclinics. De schermclub beschikt over nieuwe schermpakken voor het aanbieden van schermclinics aan bedrijven.

Voor maar liefst 200 personen worden interessante schermclinics aangeboden. Uiteraard kunt u ook met een kleine groep collega's een schermclinic boeken. Vanaf 4 personen bieden wij schermclinics aan. Samen met onze planners kunnen uw wensen en doelen gerealiseerd worden en vertaald worden in een mooi op maat gemaakt programma. Bijvoorbeeld een teambuilding voor een nieuwe groep collega's, of een sportieve onderbreking tijdens een lange vergadering.

Welk doel uw organisatie heeft met het evenement zal worden toegepast in de schermclinic. Dit is terug te vinden in de locatie van de schermclinic en het thema wat besproken zal worden.
Schermclinics voor scholen

Voor scholen hebben wij diverse programma's. Schermclinics voor zowel het basis- als het middelbare onderwijs worden aangeboden door de schermclub. U kunt daarbij een keuze maken tussen eenmalige schermclinic of een lessenreeks met bijvoorbeeld een afsluitend schermtoernooi.

De schermsport is een ideale sport om aan te bieden op school. leerlingen welke meestal niet voorop lopen met sporten op school kunnen in deze brede sport toch uitblinken. De schermsport is een combinatie van bewegen, maar zeker ook een tactisch inzicht.
Schermclinics voor feesten

Tijdens het vrijgezellenfeest de degens met elkaar kruizen of in een mooie tuin schermen met de gehele familie. Wat uw wensen ook zijn, samen met onze planners maken wij het feest geheel in stijl af. Van kleinkinderen tot opa en oma, iedereen kan leren schermen.

Clinics voor kinderfeestjes vanaf 8 kinderen:
Clinics voor volwassenen:

*De clinics/feestjes duren een uur

€12,95 p.p. exclusief zaalhuur (€17)
€17,95 p.p. exclusief zaalhuur (€17)