SCHERMCLINICS

Sponsoring

Uitdagende schermclinic voor bedrijfsuitje, teambuilding of feestje?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze clinics worden op locatie gegeven door onze hoofdtrainer en oud topschermer Collin Oosthof. Naast zijn prestaties in het Nederlands team is zijn achtergrond als (personal) trainer en evenementen begeleider de perfecte combinatie om schermen op een laagdrempelige en leuke manier over te brengen.

Wij verzorgen clinics voor uw bedrijf, school of (trouw)feest. Dit doen wij vanuit de Schermclub maar wij werken ook samen met evenementenbureau's, activiteitenaanbieders en outdoor locaties.
Bent u dus opzoek naar een uitje met meerdere activiteiten? Dan verwijzen wij u graag door naar een van onze partners.


Schermclinics voor bedrijven
De schermclub beschikt over een groot aantal schermmaterialen om te kunnen voorzien in de schermclinics. De schermclub beschikt over nieuwe schermpakken, degens en maskers. Wij zorgen ervoor dat alle materialen schoon en veilig blijven.

Vanaf 10 personen tot maar liefst 200 personen worden leuke interactieve schermclinics aangeboden. Niet alleen theorie en techniek maar lekker zelf ontdekken hoe je je tegenstander nou het beste kunt raken.
In overleg bespreken wij uw wensen en doelen en hoe die gerealiseerd en vertaald worden in een mooi op maat gemaakt programma. Bijvoorbeeld een teambuilding voor een nieuwe groep collega's, of een sportieve onderbreking tijdens een lange vergaderdag.


Schermclinics voor scholen
Voor scholen hebben wij diverse programma's. Schermclinics voor zowel het basis- als het middelbare onderwijs worden aangeboden door de schermclub. U kunt daarbij een keuze maken tussen eenmalige schermclinic of een lessenreeks met bijvoorbeeld een afsluitend schermtoernooi.

De schermsport is een ideale sport om aan te bieden op school. Leerlingen die meestal niet voorop lopen met sporten op school kunnen in deze veelzijdige sport toch uitblinken. De schermsport is naast een fysieke uitdaging zeker ook een tactisch en mentaal spel.

Schermclinics voor feesten
Tijdens het vrijgezellen-, familie- of trouwfeest de degens met elkaar kruizen en het duel aan gaan met elkaar? Wat uw wensen ook zijn wij maken het feest geheel in stijl af. Van kleinkinderen tot opa en oma, iedereen kan leren schermen.

Voor evenementenbureau's & kamp activiteitenaanbieders
Wilt u eens vrijblijvend een gesprek wat schermen kan toevoegen aan uw huidige aanbod? Neem contact op met ons en wij bespreken hoe u helemaal ontzorgd wordt op het gebied van schermclinics en hoe u met weinig energie toch een leuke onderscheidende activiteit kan aanbieden..

Tarieven

Clinics voor kinderfeestjes vanaf 8 kinderen t/m 12 jaar:
Clinics voor volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar:

*De clinics/feestjes duren een uur

 

€14,95 p.p. exclusief zaalhuur (€17)

€24,95 p.p. exclusief zaalhuur (€17)

Reiskosten: €0,25 per kilometer buiten Harderwijk (gerekend vanaf Centrum Harderwijk).