CURSUS

Onze vestigingen

Lidmaatschappen

Cursus

De schermclub biedt in de diverse vestigingen een aantal maal per jaar een nieuwe cursus aan. Een cursus voor zowel jeugd als een cursus voor volwassenen. De cursus heeft een duur van 4 weken waarin de basis van de schermsport uitgelegd zal worden. Tijdens de cursus zult u kennis maken met de schermsport, de schermclub en de trainer.

Tijdens de cursus krijgt u uitgebreide aandacht van de trainer om de basis onder de knie te krijgen. Naast het aanleren van de beginselen van de schermsport staan de schermtrainingen in het teken van training van het gehele lichaam. Zo worden de buikspieren, billen en benen getraind.

Een mooie mix tussen uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht wordt op een aangename manier aangeleerd.

Voorafgaande aan de cursus zult u een bevestiging en een informatieve e-mail ontvangen met specifieke uitleg over de cursus.

 

Cursus in Harderwijk

De eerstvolgende cursus in Harderwijk is op maandag 17 september aanstaande. Inschrijven voor de cursus kan via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Locatie
Deventerweg 83, Harderwijk

Tijdstip
18.00 - 19.00 uur voor jeugd van 5 tot 14 jaar
19.15 tot 21.00 uur voor jeugd vanaf 14 jaar
19.15 tot 21.00 uur voor volwassenen

Kosten
€23 per deelnemer

 

Cursus in Putten

De eerstvolgende cursus in Putten is nog niet bekend. Informatie over de cursus ontvangt u via het inschrijfformulier aan de rechterzijde.

Locatie
Hoge-Eng Oost 30, Putten

Tijdstip
16.00 - 17.00 uur voor jeugd van 5 tot 14 jaar

Kosten
€23 per deelnemer