DE SCHERMCLUB

Onze vestigingen

Lidmaatschappen

Met als doel de schermsport te promoten in het midden van het land is de schermclub opgericht. De schermclub is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met als standplaats Harderwijk. Inmiddels is de schermclub uitgegroeid tot een midden grote ambitieuze schermclub.
Persoonlijke aandacht

Een van de speerpunten van de schermclub is persoonlijke aandacht. Alle leden zijn gebaat bij persoonlijke aandacht. Er is een grote variatie in de leden binnen de verschillende vestigingen. Alle deelnemers krijgen de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben. Wanneer er ontspanning is tijdens de schermtrainingen dan kunnen de leden weer opladen. Er wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen en de omgang met anderen.
Vernieuwend

De schermtrainingen zijn op de manier ingericht zodat de leden kennis zullen maken met nieuwe onderwerpen en oefeningen. Dit om de stimulatie van verschillende aspecten te bevorderen. De trainers zijn voorzien van diverse nationale en internationale schermdiploma's zodat de hoge standaard van inhoud gegarandeerd is. Een nieuw programma met schermmedailles is opgezet om de leerlingen te stimuleren en wegwijs te maken binnen de schermsport.
Instromen op elk moment

Er zijn verschillende mogelijkheden om aansluiting te vinden bij de schermclub. Zo kan het zijn dat u of bijvoorbeeld uw zoon of dochter het altijd al eens over de schermsport gehad heeft. Dan is het de kans om een gratis proefles aan te vragen. Wilt u dieper op de inhoud in gaan voordat u lid wilt worden van de schermclub, dan is het volgen van een cursus de beste optie voor u. Na het volgen van deze introductie kunt u zich aansluiten bij de schermclub door u aan te melden als lid.