TRAINERS

Onze vestigingen

Vacatures

Ryan Oosthof

Tijdens de opleiding Aventus Sport en Bewegen in Apeldoorn heeft Ryan stage gelopen bij verschillende schermclubs in de omgeving. De combinatie van schermen in het Nederlandse Jeugd Team op Papendal en het geven van schermtrainingen brachten het idee naar voren een eigen schermclub te starten.

Schermcarrière
Op een jonge leeftijd werd er begonnen met schermen. Bij diverse schermclubs werd meerdere malen per week getraind. Op een gegeven moment werd Ryan uitgenodigd door de Bondscoach om zich te voegen bij het Nederlandse Jeugd Team trainend op Papendal. Tijdens deze periode is er deelgenomen aan diverse Nederlandse Kampioenschappen Wereldbekerwedstrijden voor junioren en U23 toernooien door heel Europa. In 2015 werd de schermcarrière afgesloten met een mooie 3e plaats op het Lotto NK senioren.

Opleiding
Tijdens de opleiding Sport en Bewegen werden onder andere de volgende specialisaties gevolgd: Fitness Instructeur, Conditietrainer en Sportmassage. Verschillende aspecten van het menselijk lichaam kwamen aan bod tijdens de opleiding. Tijdens de specialisatie als conditie trainer werd geleerd welke belasting de schermer kan dragen om te komen tot een topprestatie.

Schermspecifieke opleiding
In 2010 is er deelgenomen aan de opleiding tot schermleraar bij de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond.
In 2011 is er deelgenomen aan de opleiding tot Maître bij de Internationale Schermbond, de FIE. Als jongste deelnemer werd het diploma in ontvangst genomen na een mooie opleiding in Boedapest (Hongarije). Naast de opleiding tot Maître is Ryan ook in het bezit van een scheidsrechters diploma.

Wessel Keijzer

Na het afronden van een mooie stage bij de schermclub heeft Wessel zich ontplooid als een van de vaste krachten binnen de schermclub. Naast het verzorgen van de schermtrainingen in onze vestiging in Putten zet Wessel zich ook in voor de promotie van deze vestiging en van de vestiging in Harderwijk. Met veel enthousiasme en pro-actieve houding wordt de jeugd uit de omgeving gestimuleerd.

Opleiding
Op dit moment studeert Wessel aan Landstede Sport en Bewegen in Zwolle met een specialisatie richting de fitness wat goed gebruikt wordt tijdens de schermtrainingen. Tijdens de specialisatie wordt de kennis uitgebreid van het menselijk lichaam, net als de kennis over de trainingskundige fundering.

Schermspecifieke opleiding
Tijdens de stage bij de schermclub heeft Wessel grote stappen gemaakt in de opleiding tot schermleraar. Wessel heeft zich specifiek gespecialiseerd in het verzorgen van privé trainingen om de fijne kneepjes aan de schermers aan te leren.